Mitä ja miten.


Laadukasta kuvausta maassa ja ilmassa.

Päätoimialueemme on koko Suomi. Toimintamme painottuu tällä hetkellä pääosin Etelä-Suomeen.

Kuvaamme myös tarvittaessa ulkomailla.

Kalustona ilmassa DJI Mavic 3, Mini 3 Pro ja Mavic 2 Pro ja maassa Sony A7 Mark III Ronin vakaimineen ja huomattavine lisävarusteineen.

Ilmakalustona lisäksi työjuhta DJI Inspire Pro X5 monipuolisin optiikoin sekä tarvittaessa ulkopuolisella kokeneella kameraohjaajalla [Dual Control].

Lennättäjillä tarvittavat luvat ja koulutukset. Traficom A1/A3 + A2 Kauko-ohjaajan kelpoisuudet. [Remote Pilot Certificate Of Competency/Open Sub Category]

Kuvaukset tehdään Trafin ohjeistuksien mukaisesti turvallisuudesta tinkimättä. Toimintaamme turvaa myös kattavat vastuuvakuutukset yritystoiminnan vaatimalla tasolla kalusto ja ulkopuoliset huomioiden.

Kuvaus- ja jälkituotantokokemusta jo yli kaksi vuosikymmentä. Ilmakuvausta vuodesta 2013 lähtien.

Nyt myös monikameratuotannot [streamaus] ja livelähetykset taltiointeineen toteutettuna yhteistyökumppanin kanssa. Kysy lisää!

Drone-operointia myös yhteistyössä
Lentokuva Vallas Oy:n kanssa.

 • Visio ja Yhteydenotto

  Kaikki suunnittelu ja toiminta lähtee liikkeelle asiakkaan visiosta ja tarpeista. Ota rohkeasti yhteyttä puhelimella, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomake. Vastaamme yhteydenottoosi mahdollisimman pian.

 • suunnittelu

  Määrittelemme asiakkaan kanssa yhdessä tämän tarpeen ja vision pohjalta tarkasti toteutuskelpoisen ja kilpailukykyisen suunnitelman. Huolellisella ennakkosuunnitelulla toteutus ja jälkituotanto saadaan nopeaksi ja kustannustehokkaaksi.

 • toteutus ja kuvaaminen

  Laadukas ja tehokas ilmakuvaus ja video-/valokuvaaminen perustuu hyvin tehtyihin suunnitelmiin. Niiden pohjalta kuvaustilanteiden suunnittelu ja järjestäminen sujuvat halutulla tavalla ongelmitta. Näin voidaan myös huomioida Suomen vaihtelevien sääolosuhteiden antamat haasteet.

 • Jälkituotannolla tai ilman

  Tuotamme materiaalin asiakkaalle tarvittaessa aina valmiiseen mainokseen asti. Asiakastyytyväisyys saadaan jälkituotannon huolellisella suunnittelulla ja hyvällä kommunikaatiolla. Mikäli asiakas tarvitsee vain kuvausmateriaalin, toimitamme sen suoraan hänen koneelleen tai pilvipalveluiden kautta.

Asiakaskokemuksia

Yhteydenotto